Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

116. 11 - 27 Απριλίου 2011

Ο Πολιτιστικός Αντίλογος με την υποστήριξη της κοινωφελούς επιχείρησης «ΦΑΡΙΣ» του Δήμου Καλαμάτας διοργανώνει για άλλη μια φορά, την ανοιχτή έκθεση ευρείας κλίμακας «Εικαστικοί Περίπατοι»






Οι «Εικαστικοί Περίπατοι» λοιπόν και πάλι στο προσκήνιο… 11 - 27 Απριλίου 2011

Μετά την πάροδο δύο χρόνων και μέσα σε ένα βαρύ κλίμα, ύφεσης, κοινωνικοπολιτικών ανακατατάξεων, οικονομικής κατάρρευσης, ανατροπών με δυσοίωνες προοπτικές, κυρίως για τον τόπο μας, η Τέχνη -ως οφείλει- δίνει για άλλη μια φορά το στίγμα της.

Η τέχνη στις βιτρίνες είναι η άλλη πρόταση, που βγάζει τα έργα από την «ασφυξία» των αιθουσών και τα αφήνει να επικοινωνήσουν με το «οξυγόνο» της κοινωνίας! Με τον τρόπο αυτό, ξεφεύγει από τα στενά όρια ενός μουσείου ή μιας γκαλερί, περνάει ευρύτερα στον κόσμο, επικοινωνεί, συμπορεύεται, συμπάσχει, ευαισθητοποιεί, δίνει ερεθίσματα, αφυπνίζει, συνδιαλέγεται! Η εικαστική τέχνη και πάλι, γίνεται προσιτή σε όλους! «Παρεμβαίνει» στην καθημερινότητά μας μέσα από τις βιτρίνες των καταστημάτων της Καλαμάτας, οι οποίες θα φιλοξενούν έργα τέχνης.

Ο επιχειρηματικός κόσμος μιας ολόκληρης της πόλης, για άλλη μια φορά, εντάσσεται σε ένα πλαίσιο που λειτουργεί αμφίδρομα και αρμονικά με το πολιτιστικό της γίγνεσθαι.

http://www.facebook.com/event.php?eid=158434304214287









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου